Hobbies

Älgjägare som pratar om älgjakt, älghundar, jakt och allt annat…

Episodes

Denna vecka surrar vi med Robert Erixon som tillsammans med sin pappa Tomas driver Aspfjällets kennel, där Jax kommer ifrån... Vi surrar om allt från fjäär till hur vi vill att en älghund ska bete sig i upptaget. Sen pratar vi lite om vår undersökning om pejlar och bonusfrågan! ;) 

Play Now

I detta avsnitt delar vi med oss av några utav våra mindre stolta ögonblick, vi surrar rymningar och två guldälgar delas tydligen ut! :)

Play Now

I veckans avsnitt ringer vi och surrar med Stefan Skrabb om hur det fungerar med Jaktprov och tävlingar i vårt grannland i öst! Vi hinner även avhandla vad vi lyckats och misslyckats med under påsken....  ;) 

Play Now
April 1, 2021

34. Wilma, Peter & Satan

Denna vecka surrar vi med delar av familjen Klein, vi pratar allt från valpkurser till älghunds-SM! Och Micke & Krille har gått och blivit jaktjumma, det närmsta vi kommit jakt senaste veckan är att röntgat & vaccinerat nå hundar... 

Följ @wilma__klein & @jakt_uti_byggda_  på Instagram!

Play Now

Denna vecka är vi fulltaliga! Vi surrar med Karl-Johan Bergmark som är ordförande i Svenska Älghunds Klubben. Vi hinner även med lite surr om formtoppar hos hundar mm och gratulera Åke! 

Play Now

Denna vecka ringer vi och surrar Laikor med vad många kallar svenska urfadern till laika rasen i sverige, Lars Svanberg! Man kan lugnt påstå att det finns olika svårighetsgrader när det gäller att skaffa en jakthund och Lars valde inte den lättaste! Men frågar du mig är det en otrolig historia och kunskapsbank vi skrapar på ytan.

Play Now

Denna vecka surrar vi om att gå med hund i jaktlag och även våra tankar kring ämnet rasunika jaktprov. Vi har ingen gäst med oss denna vecka så ni får stå ut med oss :)

Play Now

Denna vecka ringer vi och stör Anders Johansson och pratar om märkning av älgar (här hittar du mer https://www.facebook.com/viltsamverkan) björnar och mycket annat!

Vi nämner FredagsFrågan och tomsurrar en del, det händer det inte så mkt jaktligt nu...

Play Now
February 25, 2021

29. Sundell & Patent

Denna vecka surrar vi med "Mr Absolut älgjakt" David Sundell. Självklart surrar vi om skottning och allt möjligt oxå... ;)

Och det visar sig att Micke knäckt en superidé! 

Play Now

I veckans avsnitt är vi en man kort, men vi två tappra snackar om ditten och datten, tex hur vi förbereder oss innan jakt och Krille är fortsatt nyfiken på hundgårdsbyggen! 

Play Now

Load more

Podbean App

Play this podcast on Podbean App